838 camioners multats en un mes per circular per l’N-II

n2Els mossos d’esquadra han posat 838 multes a camioners que s’han saltat la prohibició de circular per l’N-II el primer mes d’entrada en vigor d’aquesta norma. La majoria, 530, les han posat a camioners estrangers, que han hagut de pagar a l’acte per poder seguir circulant. Les multes són fins a un màxim de 500 euros. 

Des del 19 d’abril, és obligat que els camions de 4 eixos o més -els de gran tonatge- surtin de l’N-II a Vidreres i vagin per autopista fins a La Jonquera amb excepcions en principis i finals de trajectes i restricció total a Bàscara.

Durant el primer mes d’entrada en vigor d’aquesta norma per reduir la sinistralitat, els mossos han fet controls a peu de carretera a 2092 vehicles i han acabat posant 838 multes. El 63% d’aquestes sancions eren a conductors estrangers, que han hagut de pagar a l’acte per poder seguir circulant.

Als conductors d’aquí no se’ls exigia aquest pagament immediat i això fa que hi pugui haver una aparent contradicció entre la xifra de multes posades pels mossos -tècnicament són denúncies- i les sancions tramitades per trànsit, que són 341. Les dues xifres s’acabaran igualant i en el cas dels infractos estrangers, com que la multa ja ha estat pagada, quan es generi la sanció immediatament es farà constar que està abonada.

Segons Trànsit, durant aquest mes hi ha hagut 9 accidents en aquest tram d’N-II però no hi ha mort ningú. Hi ha hagut 2 ferits greus i 10 de lleus i, en cap cas, hi havia camions de gran tonatge implicats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s