Fomento acaba el projecte per desdoblar el Maçanet-Sils

Cinc anys després que les obres s’aturessin, el Ministeri de Fomento ha aprovat novament el projecte per desdoblar el tram d’N-II entre Sils i Maçanet de la Selva. Són una mica menys de tres quilòmetres que es licitaran per 32 milions i mig d’euros.Dibujo 

A principis de maig, la ministra Ana Pastor va anunciar que abans d’acabar el mes el projecte estaria enllestit i l’anunci ha acabat materialitzant-se ara. És un tram de 2’7 quilòmetres que es va començar a desdoblar a mitjans de la dècada passada i que va quedar aturat i empantanegat aviat farà 5 anys.

El pressupost de licitació frega els 32 milions i mig d’euros i, tot i que és un tram molt curt, planteja dos enllaços. Un, a Vidreres, que connecta l’N-II amb la C-35 que enllaça amb la Costa Brava Centre i que serà provisional a l’espera d’un projecte nou exclusiu per aquest punt. S’està redactant. L’altre, és l’enllaç de Sils, que connecta l’N-II amb la C-63 i simplement s’adaptarà a la nova amplada de la carretera.

En aquests poc menys de 3 quilòmetres hi haurà 3 viaductes a les rieres de Pins, Reg Clar i Reg Sorrer, un pas inferior i tres murs.

Fa uns dies, l’estat també va anunciar el projecte per duplicar el tram d’N-II entre Medinyà i Orriols, de 3’3 quilòmetres i que es licitarà per 14’4 milions d’euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s