Les taràntules no van al contenidor del rebuig

Alerta a l’hora d’anar a llençar les escombraries. La policia Municipal de Girona va trobar una taràntula de grans dimensions a dins d’un contenidor del carrer Mercè Rodoreda. Era d’uns estudiants de la Residència de Montilivi que no saben que els animals perillosos no van al contenidor de rebuig i que ara s’enfroten a una multa que podria arribar als 1.500 euros.tarantula

L’alarma la va donar el diumenge a la tarda un veí que es disposava a llençar la seva bossa d’escombraries a dins d’un contenidor situat al davant del número 2 del carrer Mercè Rodoreda de Girona, a prop de la Residència d’estudiants de M0ntilivi. Quan va obrir la tapa es va adonar de la presència d’aquest animal potencialment perillós i va decidir marxar i trucar el 092.

Immediatament, dos agents de la policia s’hi van desplaçar i van veure que a dins del contenidor, efectivament, hi havia un terrari amb una taràntula viva i una de morta. Els animals van ser posats en mans dels Agents Rurals i la policia va començar a estirar del fil fins que va determinar que les dues aranyes eren propietat de quatre estudiants de la Universitat de Girona que viuen a la Residència.

Segons l’ordenança de tinença d’animals, la sanció per abandonar un animal perillós a la via pública pot ascendir fins als 1.500 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s