Boadas: “no es descarta cap mesura econòmica per garantir la viabilitat del club”

boadasExcepte un ERO, el Girona no descarta “cap mesura econòmica” per mantenir la viabilitat del club. El pressupost es retallarà, els sous ja han anat a la baixa i no es reemplaçarà ni el Director Esportiu ni la Directora General, l’última en marxar del club “per motius personals”. El president, Joaquim Boadas, diu que si han d’entrar en concurs de creditors, ho faran.

El pressupost de l’any passat ja s’havia retallat un 40% i el d’aquest any encara no està tancat però també patirà tisorada amb un objectiu doble; frenar l’endeutament i intentar ser “viables” amb recursos propis per poder reduir la dependència de l’accionista majoritari. Per explicar les estretors del club, el president, Joaquim Boadas, ha dit que els últims tres anys han pagat més de 5 milions d’euros en pagaments a hisenda i la seguretat social i aquí s’hi inclouen “pagaments corrents i endarreriments de l’anterior directiva”.

Boadas ha confirmat que els sous ja s’han revisat a la baixa i que no s’ha cobert la marxa del Director Esportiu, Javi Salamero, ni de la Directora General, Kat Gorska per estalviar. La feina de Salamero la farà el secretari tècnic, Sergi Raset i Boadas assumirà completament les funcions executives que fins ara compartia amb Gorska. L’única àrea que es podria reforçar seria la comercial. Preguntat per si el club podria plantejar-se entrar en concurs de creditors, Boadas ha dit que no descarten “cap mesura econòmica”, excepte l’ERO.

El president del Girona diu que els esforços econòmics que es van fer a final de la temporada passada (AVE a Madrid i a Màlaga, busos) durant el play off d’ascens no suposaran una gran desviació a l’exercici de la temporada passada i ha confirmat que van “apostar per pujar” perquè haver aconseguit l’ascens hauria solucionat tots els mals actuals del club.

Boadas ha informat que l’ampliació de capital de 300.000 euros plantejada temps enrera ha estat coberta, bàsicament, per l’accionista majoritari, Josep Delgado, que continua en recerca internacional per un presumpte frau fiscal a Polònia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s