Albert Vilar, nou cap de comunicació de la Diputació en susbtitució d’Amargant

Joan Giraut. Foto: Paula Brujats.
Joan Giraut. Foto: Paula Brujats.

Amb l’abstenció del PSC i ERC, la Diputació de Girona ha creat la plaça de Cap de Comunicació; feina que fins ara feia el cap de protocol Josep Maria Amargant i de la que n’ha estat apartat arran del cas Torramade. L’escollit és el periodista Albert Vilar. Amargant ha amenaçat amb portar el cas als tribunals.

El president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, ha dit que és una decisió exclusivament seva, de la mateixa manera que va ser seva la decisió de mantenir Amargant després d’assumir la presidència poc després d’esclatar el cas Torramadé. Un cas en el que l’encara cap de Protocol en va ser un actor destacat.

Giraut diu que no qüestiona la professionalitat d’Amargant però diu que li ha “perdut la confiança”. De fet, en la moció que ha permès crear la plaça de Cap de Comunicació, s’hi deixa clar que els últims esdeveniments que afecten la Diputació han de ser “tractats amb la màxima objectivitat, desvinculació respecte dels fets i confiança recíproca entre els responsables de la comunicació corporativa i la Presidència”.

Giraut ha matisat que “que circumstàncies personals s’hagin barrejat amb institucionals no podia continuar amb l’aparença que des de Presidència ja li anava bé aquesta situació”i ha negat que hagi rebut pressions per part de CDC per refredar o ralentisar el relleu.

La moció que ha permès crear la plaça de cap de comunicació -aprofitant una plaça suprimida de Coordinador Aeroportuari- s’ha aprovat amb els vots a favor de CiU i l’abstenció d’ERC i el PSC, que han lamentat que el lloc no s’hagi cobert amb personal de la casa.

L’escollit és Albert Vilar, a qui Giraut ja tenia en ment el passat mes de gener. El president de la Diputació ha dit que el cap de protocol, Josep Maria Amargant, és lliure de recórrer aquesta decisió però nega que sigui una represàlia per haver denunciat que una sèrie d’assessors d’Unió a la Diputació falten sistemàticament al seu lloc de treball.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s