Els marxants de la Devesa reclamen el trasllat immediat del mercat

mercat devesaL’associació de marxants de Girona diu que l’alcalde Puigdemont els “enganya” i reclamen un canvi d’emplaçament immediat del mercat de la Devesa. Actualment estan a les ribes del Ter i demanen una ubicació més cèntrica. També han tornat a reclamar que es regularitzi la situació de moltes parades que, diuen, no compleixen els mínims.

El president del l’Associació de Marxants de les comarques de Girona, Josep Maria Vergés, diu que no poden aguantar ni un dia més a les ribes del Ter perquè a les 12 del migdia fa tanta calor que ningú hi circula –no fan calaix- i perquè està apartat.

Diu que l’alcalde, Carles Puigdemont, els va prometre que estarien a dins de la Devesa el mes de juliol i que no poden esperar més. Vergés acusa Puigdemont d’haver-lo mentit i d’estar “seguint la mateixa política que Joaquim Nadal”; apartar-los i amagar-los en comptes d’apostar pel mercat com un element turístic més.

Vergés creu que un mercat més cèntric i degudament ordenat, net de parades que no tinguin uns mínims, podria constituir un atractiu turístic més per la ciutat com, assegura, ho és en moltes altres ciutats. També creu que els marxants, lluny de ser una competència, aportarien un major flux de clients per al comerç en botiga.

Una de les propostes que han fet al consistori és instal·lar-se al parc central, a sobre d’on s’han fet les obres de l’AVE, i creu que aquest canvi d’emplaçament seria l’excusa per fer aquesta purga que demanen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s