Amargant reclama el càrrec presentant un recurs als jutjats

Amargant, avui, al davant dels jutjats. Foto: R.M.
Amargant, avui, al davant dels jutjats. Foto: R.M.

Després de l’estiu tornen els serials i, en aquest cas, el sarau va a més i per llarg. L’excap de protocol i comunicació de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant, demana que li tornin el càrrec mentre no es resolgui el recurs que ha presentat contra el seu cessament i el nomenament del seu relleu. El seu advocat diu que Amargant és un represaliat polític per criticar el partit que controla la Diputació, Unió Democràtica de Catalunya i demana al president de la Diputació, també d’Unió, que ara no el castigui fent-li mobbing.

El president de la Diputació va treure a Amargant les seves atribucions de cap de comunicació fa uns mesos perquè -va dir- li havia perdut la confiança i el va deixar com a cap de protocol i, després, el ple de la corporació va nomenar el seu relleu. Avui, Amargant ha presentat un recurs contenciós administratiu contra aquestes dues decisions i ha demanat la suspensió cautelar de tots dos actes  -que el reatmetin, per tant- mentre no arribi a judici (tot el procés podria durar un any o més).

L’advocat d’Amargant, Joaquim Oliva, diu que el seu client ha estat represaliat, no per fer malament la feina sinó per “criticar” el partit que ostenta la presidència de la Diputació i ha enviat un prec al president, Joan Giraut: “no caigui en la temptació de fer-li mobbing” per haver portat el cas als tribunals.

Oliva entén que la interposició d’aquest recurs hauria d’aturar el nomenament del nou cap de comunicació de la Diputació de Girona, Albert Vilar.

El cessament d’Amargant es va produir després que l’ex cap de comunicació i protocol de la Diputació fos un actor destacat d’un altre assumpte que encara està als jutjats, el cas Torramadé, i en el que hi ha denúncies creuades entre Amargant i l’ex president de la Diputació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s