L’AC Palau Bellavista inaugurarà un restaurant ecològic de KM0

Foto: AC Palau Bellavista
Foto: AC Palau Bellavista

La cooperativa de producte ecològic Selvia (Riudarenes) subministrarà el primer restaurant ecològic de proximitat que obrirà l’hotel AC Palau Bellavista de Girona. Es dirà Girona Grill Restaurant, s’inaugurarà, previsiblement, aquest mes d’octubre i serà el primer d’aquestes característiques de les comarques de Girona en un establiment hoteler. També hi haurà un hort experimental on el client podrà veure com es cultiven, de manera natural, verdures i hortalises com les que podrà trobar a la carta.

Ara mateix, Selvia agrupa una vintena de productors que estan en un radi de 50 quilòmetres i subministra carn, verdures, hortalises i la majoria de productes habituals d’una cistella de la compra a una vuitantena de famílies de la mateixa àrea que, prèviament, s’han constituït en cooperativa de consumidors. Els pagesos, ramaders i elaboradors treballen sense utilitzar cap tipus d’element químic en el procés de producció i també tenen firmat un acord de custòdia del territori amb la fundació Emys, que està al darrera de la cooperativa. La compra es fa on-line.

Selvia ja havia subministrat producte a l’hotel AC Palau Bellavista de manera ocasional però ara la relació serà més fluida després que la direcció de la cadena hagi decidit que el restaurant del seu centre de Girona sigui de producte ecològic i de quilòmetre zero.

De moment, el que ja funciona és un hort experimental que està situat al costat del restaurant i que, segons el coordinador de Selvia, Marc Vilahur, té una mostra dels principals productes que el client trobarà a la carta. La intenció és inaugurar el restaurant durant aquest mes d’octubre. En aquests moments s’estan acabant de perfilar les cartes.

@Raul_Muxach

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s