El futbol gironí és a les seves mans

Oriol Alsina aabans de ser presentat. Foto: Girona FC
Oriol Alsina aabans de ser presentat. Foto: Girona FC

Difícilment hi ha hagut algú en la història del futbol gironí amb tant poder a les mans com el que acapara en aquests moments Oriol Alsina. L’artífex de l’ascens meteòric fins a 2B del Llagostera compaginarà fins a final de temporada la direcció tècnica de l’entitat que presideix Isabel Tarragó amb la direcció esportiva del Girona, club del que en serà el principal gestor esportiu, com a mínim (això és agosarat dir-ho tractant-se d’aquesta matèriaq) fins el mes de juny del 2017. Controla, per tant, els dos principals equips de la província, que han formalitzat una mena de matrimoni sense papers aquest matí. Hi haurà col·laboració, préstec i trànsit de jugadors (més de baix cap a dalt que al revés), però ha quedat molt clar que el Llagostera no serà el filial del Girona.

Alsina supervisarà una parcel·la en la que, després de la marxa de Javi Salamero, només hi havia Sergi Raset i que té la difícil missió de reforçar l’equip sense tenir pressupost (o molt magre, en aquests moments) i sempre havent de tenir l’ok de l’administrador concursal.

El nou director esportiu del Girona no amaga que arriba “sense experiència prèvia” a Segona A i tampoc ha negat (sol parlar molt clar, i que duri) que, amb l’estat de comptes del club i del futbol en general, cal mirar decididament al “viver de Segona B”, categoria que controla més i en la que hi jugadors “amb la mirada del tigre, joves i amb ganes i capacitat de jugar a Segona A i qui sap si a Primera”, i ha posat l’exemple de Becerra.

La col·laboració amb el Llagostera serà total i si bé és cert que serà difícil que el Girona li pugui deixar jugadors, el que sembla evident és que el conjunt llagosterenc es convertirà en el pont que salvarà la distància que hi ha entre Primera Catalana (on el Girona hi té el B) i Segona A. “Serà habitual que jugadors del Llagostera passin al Girona i que es provin a Llagostera” jugadors demanats expressament pel Girona, ha detallat.

Alsina seguirà estant a la banqueta del Llagostera fins a final de temporada i compaginant-ho amb la feina al Girona i amb la seva feina al marge del futbol. El que sí ha descartat de totes totes és que al Girona es pugui repetir una fórmula com la que tenen a Llagostera, on ell fa tàndem dirigint l’equip amb Lluís Carrillo. “Jo a la banqueta no, queda totalment descartat. He après molt, m’he adaptat a les noves categories però el primer professional haig de ser jo i hi ha persones molt més preparades que jo per estar a la banqueta del Girona”, ha sentenciat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s