Quatre impressions sobre l’interès del Depor per Jandro

Jandro amb els ulls plorosos
Jandro amb els ulls plorosos

Jandro Castro ha donat grans alegries a l’afició del Girona. Aquí ha batut els seus registres golejadors i d’assistències, ha trobat l’estabilitat que no va tenir enlloc, ha estat admirat i reconegut i ha fundat una religió -el Jandrisme- de la que me’n declaro adepte. Però tot ha d’acabar algun dia i estaria bé que, si ara és el moment (no ho sé), el seu cicle acabi bé i el club estigui a l’alçada del comportament exemplar que el jugador ha tingut aquests tres anys i mig.

Jandro té contracte fins el 30 de juny del 2015, diuen que una clàusula a l’abast de pocs equips i el Girona ha fet un comunicat declarant-lo “intransferible” però si és veritat que és l’agent del jugador qui ha traslladat l’interès del Depor al Girona; o actua per exprés desig de Jandro o l’ha d’acomiadar per haver perturbat encara més la pau d’un club ja prou convuls.

Si és el segon supòsit, podem estar tranquils: tindrem més Jandro. Si és el primer, el futbol és ple d’exemples que demostren que no té cap sentit retenir algú contra la seva voluntat i, sentint-ho molt, jo seria partidari de no posar-li excessives traves (no perdem de vista que li deuen les primes), acomiadar com es mereix algú que ens ha regalat tantes tardes de felicitat, ha jugat lesionat i ha plorat desconsoladament el no ascens d’Almeria i destinaria els recursos a algun dels molts fronts oberts que té el club ara mateix.

Desitjo que tot plegat sigui un globus sonda com tants n’hi ha quan el mercat està en marxa i que aquest article quedi desfassat ben aviat però, per sobre de tot, sigui blanc o sigui negre, desitjo que el serial duri poc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s