Carles Antoner (Lladó, Plaça Major)

carles-antoner-restauranteHi havíem anat quan estava a Cistella (deu fer gairebé 10 anys) i en tenia molt bon record. Ara, ubicats a Lladó al costat del mític Can Kiku (cau a trossos) en una caseta de pedra petita i molt ben aprofitada, resisteix amb molt poques taules. N’hi ha 6 a baix i algunes més en un pis superior. Recomano reservar per no quedar fotuts.

Vam entrar amb un timbal de foie i poma i una amanida de roast beef. A l’amanida li faltava ànima i la poma del timbal dolcejava una mica massa. La Lola es va conformar amb els brunyols de bacallà i el xupito de vichyssoisse que ens van posar per gentilesa perquè s’havia demanat vedella amb bolets (és molt clàssica) i temia no poder amb tot. 

Els segons van pujar el nivell. La vedella era molt fina i nosaltres vam demanar un bacallà al pil pil molt ben lligat que va satisfer les expectatives. Per postres, la Lola es va menjar un coulant (els troba tots bons però feia molt bona pinta) i nosaltres crema de llimona i pastís de poma. El pastís, tebi, el vaig trobar molt bo però la meva dona qualifica la crema de llimona de correcta; normal.

La carta és curta (també hi ha carpatxos, magret i xai al forn, que el fan molt bo) però té opcions al marge, com l’arròs de muntanya o el de llamàntol. Les taules del costat en van demanar i tenia bon aspecte. Era gent que feia la impressió que repetia visita. En síntesi; desigual.

L’espai és petit i això els obliga a tenir la música ambiental un pèl massa alta perquè les converses d’una taula no siguin la banda sonora de l’altra però no arriba a ser molest. La decoració de l’entrada és autèntica, amb carmanyoles de llauna i pans artesals però a dins es veuen cables i filferros. Un punt a millorar. Ho compensa el servei, que és molt correcte.

Carles Antoner

Lladó / Plaça Major / 972 55 37 11

30-40 € per persona

carlesantoner@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s