NO rotund a la MAT

MAT6.001 persones han participat en la consulta sobre la MAT organitzada a Santa Coloma de Farners, Riudarenes, Sils i una plataforma online i, com era d’esperar, el 98’5% dels participants han expressat el seu rebuig a la línia que Red Eléctrica ja té molt avançada entre Bescanó i Santa Llogaia i també al que es coneix com el ramal de Riudarenes, que afecta bàsicament els municipis de Santa Coloma i Riudarenes.

3026 persones han optat per la modalitat presencial (2323 a Santa Coloma de Farners, 364 a Riudarenes i 339 a Sils) i 2975 ho han fet a través de la pàgina web. En aquestes tres poblacions, segons l’idescat, hi viuen 20.461 persones. Si busquem el percentatge, la participació segurament és poca però que més de 3.000 persones es mobilitzin en una consulta que no deixa de ser simbòlica (els d’internet estan validats amb DNI però no hi havia cap requeriment territorial), em sembla destacable. I també em sembla destacable la logística del moviment.

Els organitzadors ja han anunciat que pensen traslladar els resultats al president de la Generalitat, Artur Mas, a qui demanaran que aturi el projecte per replantejar-lo. A veure què fa Mas. El que és clar és que, el “suflé” de l’oposició antiMAT-com ho va definir un dirigent de REE a Catalunya- torna a agafar aire amb la plantada de les torres sobre el territori. A principis de mes un activista es va enterrar sota la base d’on hi va el suport 66, avui hi ha hagut una consulta… Mentrestant, la línia avança. La majoria de les torres ja tenen politges instal·lades per pujar-hi els cables.

Anuncis

2 thoughts on “NO rotund a la MAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s