El PSC diu que Pia Bosch no serà portaveu municipal després de les primàries de Girona

De les primàries no passa. El primer secretari dels socialistes gironins, Juli Fernández, diu que quan hi hagi candidat(a) socialista a l’Ajuntament de Girona (se sabrà el 9 de juliol, oficialment) Pia Bosch haurà de deixar de ser la portaveu municipal i, si no plega, el partit actuarà.

Juli Fernández (dreta) ahir. Foto: Quim Fernández
Juli Fernández (dreta) ahir. Foto: Quim Fernández

Fernández diu que la decisió de rellevar-la a la Diputació després que Bosch hagués proclamat la seva ruptura amb el que representa el PSC ara i hagués anunciat que passava a treballar per aquest nou partit que s’està gestant entre els que reivindiquen un altre socialisme, la va prendre el propi grup en aquest organisme i que, en el cas de l’Ajuntament de Girona, no hi ha tranta pressa perquè el 9 de juliol hi ha primàries i ell és partidari de “cremar les etapes quan toca”.

Ara bé, diu Fernández que si passada aquesta data no s’aparta, “és obvi que el partit actuarà” i posarà fi al que es podria interpretar com una “incongruència”: ser portaveu d’un partit en el que no s’hi creu.

El primer secretari dels socialistes gironins també creu que si Joaquim Nadal (i Manel Nadal) està immers en la creació d’un nou partit, hauria de marxar perquè “el partit no contempla la doble militància” i ha afegit: “aquí no sobra ningú, en tot cas, sobra un excés de protagonisme”.

Juli Fernández diu que estudia cobrir algunes de les 8 baixes produïdes en l’executiva –ha dit que algú podria reincorporar-se però no ha donat més detalls- i convocar una assemblea de militants per ratificar aquesta executiva (diu que no estan en fals i que la prova és que els crítics han deixat de demanar el congrés extraordinari) i el seu càrrec. De moment, però, no hi ha data.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s