Bon moment per canviar-se el cotxe

Les vendes de cotxes a comarques de Girona han augmentat un 10’7% els 8 primers mesos de l’any i si ens fixem exclusivament en les vendes a particulars, han pujat un 18’9%. De fet, les operacions amb empreses han caigut una mica respecte al mateix període de l’any passat (-4’9%) i si els números globals surten de color verd és gràcies a la venda d’utilitaris. 8 de cada 10 vendes són en aquest segment.

Font: Instituto de Estudios de Automoción
Font: Instituto de Estudios de Automoción

Hi ha dos grans motius que ho expliquen, el pla PIVE 6 -l’ajuda que dóna el govern per retirar del mercat els cotxes que tenen més de 10 anys- i la política agressiva de les marques, que han portat els preus molts anys enrera. En dono fe. No tinc més remei que canviar-me el cotxe i, anant bé, en pagaré un 25% menys que 10 anys enrera sense moure’m de gama de vehicle.

El Capture. Foto: Renault
El Capture. Foto: Renault

És un bon moment per canviar-se el cotxe? Sí. Ho serà més, més endavant? Ara mateix, el PIVE ja ha exhaurit el 40% dels fons previstos per l’estat i, segons la indústria, s’esgotarà abans de final d’any. El sector considera fonamental mantenir els incentius perquè consideren que el mercat, per si sol, no tiraria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s