Flaçà vol un pas soterrat per vianants mentre espera que li treguin el pas a nivell

Com que l’estat continua sense suprimir l’històric pas a nivell però té diners per invertir, Flaçà demanarà a Foment que, com a mínim, li faci un pas soterrat per vianants. El consistori creu que els diners que farien falta –uns 200.000 €- podrien sortir de la partida d’un milió i mig d’euros que el govern acaba d’incloure als pressupostos del 2015 per fer noves millores a l’estació.

Un ciclista creua el pas a nivell. Foto: Miquel Ruiz
Un ciclista creua el pas a nivell. Foto: Miquel Ruiz

Flaçà fa temps que espera en candeletes que l’Estat compleixi i posi els diners que fan falta per la supressió del pas a nivell que parteix el poble. Als pressupostos del 2015, el PP ha inclòs una partida d’un milió i mig d’euros per Flaçà però no per fer front a aquest incompliment sinó per seguir introduint millores a una estació que, fa molt poc, ja ha estat objecte d’un important rentat de cara.

L’alcalde, Josep Perich, diu que quan es licita obra pública sempre es produeixen rebaixes substancials del pressupost inicial i creu que, amb voluntat, no seria gens difícil trobar els 200.000 € en els que està pressupostat el pas soterrat per vianants que va inclòs al projecte global de supressió del pas a nivell, un document que va de calaix en calaix des del 2007 i que té un cost superior als 5 milions d’euros.

Segons Perich, aquesta obra menor ja seria una millora substancial perquè s’eliminarien moltes situacions de risc que ara es donen quan les barreres estan baixades molta estona i hi ha vianants que s’arrisquen a passar.

Segons el projecte inicial de supressió del pas a nivell, aquest pas soterrat per vianants fa tres metres d’alçada i una amplada d’una mica de dos metres i porta rampes d’accés.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s