Inaugurem el Sils-Caldes que és Nadal…

Avui fa 7 anys que la ministra de Fomento, Magdalena Álvarez, inaugurava amb 4 anys de retard l’únic tram d’N-II desdoblat a comarques de Girona; els 8 kms entre Fornells i Caldes de Malavella. Doncs avui hem sabut que dilluns, una altra ministra de Fomento, Ana Pastor, vindrà a inaugurar el segon, el Caldes-Sils, de 6’5 kms i posarà la primera pedra (no seria més pertinent una primera morterada o una primera enquitranada?) al Sils-Maçanet, un tram que ha quedat escapçat a 2’7 kms i que aquesta setmana s’ha adjudicat per 21 milions d’euros.

A dins d'aquesta maleta hi devia haver el dossier de l'N-II
A dins d’aquesta maleta hi devia haver el dossier de l’N-II

Al Sils-Caldes, el retard és de 7 anys. Va començar a desdoblar-se el 2007, el 2009 la constructora va fer fallida i després de tres anys d’inacció i de moltes reivindicacions del territori i moltes visites “a Madrit”, a finals del 2012 els treballs es van reemprendre i s’han acabat ara, molts mesos després de l’última data donada.

És a dir, tindrem uns 15 kms d’N-II desdoblada però quedarà pendent de Maçanet cap avall i tots els trams del nord, en els que fa molts mesos que ens diuen que s’hi treballa i que s’hauran de fer amb col·laboració público privada.

Davant d’aquest panorama, la majoria de vosaltres ho solucionaria amb un missatge inaugural enregistrat i reproduït en qualsevol plasma però per això vosaltres no sou polítics… No només s’inaugurarà comme il faut (vindran en AVE?) sinó que hi ha pressa (i cops de colze, imagino). Tanta pressa (de fet, encara hi ha serrells importants per acabar) que ho hem sabut abans els mitjans de comunicació que els alcaldes de Sils o de Caldes i s’ha fet abans el croquis per explicar-nos com hem d’arribar on es faran els parlaments que el meil per notificar-los-ho.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s