Fly Infiniti recupera el vol Girona-Madrid.

Nou intent per recuperar el vol Girona-Madrid. Una companyia amb seu a Girona i llicència d’Eslovènia, Fly Infiniti, té previst posar en marxa una connexió diària amb la capital de l’estat a partir de l’1 de setembre. L’inici serà amb dues freqüències diàries -una a primera hora i una a última hora- però la intenció és doblar-ho ben aviat. L’últim vol cap a Madrid que es va enlairar des de les instal·lacions de Vilobí va ser de Ryanair, el 2012, però abans, moltes companyies van intentar implantar-lo sense èxit.

Un Fokker100 com el que tindrà Fly Infiniti Imatge: Wallpaper Up
Un Fokker100 com el que tindrà Fly Infiniti
Imatge: Wallpaper Up

Els vols es faran amb un reactor Fokker de 100 places i els bitllets, com ha explicat el vicepresident Gabriel Zarza, costaran “uns 250 euros, anada i tornada; el mateix que costa l’AVE en classe business”. No es tracta d’una aposta low cost. Zarza diu que ells no faran fluctuar el preu i que el seu perfil de client són “polítics, empresaris, gent de classe mitjana alta que no busquen un preu de 40 €”. De moment, no he aconseguit trobar la seva web.

Els promotors asseguren que recuperaran la manera de volar d’abans i això vol dir que a bord s’oferirà beguda i entrepans als clients i que “no hi haurà restriccions de maletes”. “L’única restricció -afegeix Zarza- serà la capacitat de l’avió, que és de només 100 places”.

No demanaran ajudes a l’administració perquè estan convençuts que “amb els avions plens i una bona gestió no cal res més” però no tanquen la porta a col·laboracions puntuals “amb el Girona temps de flors o amb l’equip de futbol si puja a Primera”.

De moment, tenen l’avió al taller i tenen previst fer-lo arribar a l’aeroport de Vilobí el mes de juliol per “començar a foguejar” la tripulació amb vols charter. Si l’enllaç funciona no descarten cobrir “altres rutes que tenen demanda” com Sevilla, Granada, Màlaga, Milà o París.

One thought on “Fly Infiniti recupera el vol Girona-Madrid.

  1. no dicen si es julio 2016 o 2017, porque en julio 2015 no se ha visto foguear a nadie en el aeropuerto de girona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s