Entrenaran a plaça per falta de pavelló

Als equips de bàsquet de La Bisbal se’ls ha acabat la paciència i han decidit fer alguns dels entrenaments de la setmana vinent a la Plaça de l’Ajuntament. Volen evidenciar, d’aquesta manera, que les instal·lacions que tenen no reuneixen les condicions necessàries i que el culpable és l’Ajuntament, que fa més d’una dècada que ignora les seves reivindicacions.

firal
Això, diuen, ni és un pavelló ni reuneix els requisits mínims per fer-hi esport en condicions. Foto: Bisbal Bàsquet

El president del Club Esportiu Bisbal Bàsquet, Joan Ferrer, diu que no pot ser que un poble de 10.000 habitants faci 15 anys que estigui fent passar com a segon pavelló un recinte firal amb dues pistes “amb paviment de linòleum que no compleix la normativa vigent en matèria esportiva”. Tampoc els vestidors, les dutxes o els magatzems estan a l’alçada, segons denuncien en un comunicat públic.

Això fa, diu Ferrer, que “només un de cada tres entrenaments” dels seus 228 jugadors sigui en una pista reglamentària. Per als altres dos, ho trampegen “anant a patis d’escola o en aquestes dues superfícies” que, reitera, no estan en condicions.

Ferrer explica que porten molts anys reclamant unes instal·lacions adequades i també molts mesos estudiant possibles solucions amb els actuals rectors del consistori però la resposta ha estat igual d’ineficient.

1457011048_353097_1457011127_noticia_normal
Aquí és on volen entrenar per fer passar vergonya a l’Ajuntament. Imatge: Google Maps

Ara, han decidit fer públic el problema portant els nens a entrenar a plaça. “Primer vam decidir parar i fer un entrenament el dia que hi hagués ple però els pares, que ens donen suport, estan disposats a portar-los més dies a entrenar” a l’intempèrie.

No serà l’única mesura de pressió. També volen jugar alguns dels partits de local en algun altre poble i denunciar la situació al Síndic de Greuges. Ferrer diu que els incompliments per part de l’Ajuntament han estat reiterats, governés qui governés.

L’Ajuntament de La Bisbal ha emès un comunicat defensant-se. Reconeixen que el paviment de linòleum del pavelló firal s’ha de reparar perquè no llisqui i diuen que, si no es pot arreglar, es comprometen a canviar el paviment. De tota manera, asseguren que la pista la va homologar la Secretaria General de l’Esport i el paviment el va recomanar el Consell Català de l’Esport.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s