Hinojosa activa la planta de Sarrià el 16 d’agost

Una imatge de la fàbrica

L’antiga Torraspapel està tancada des fa dos anys

Hinojosa vol produir-hi 90.000 tones de paper

El 16 d’agost. És la data en la que l’antiga Torraspapel de Sarrià de Ter -tancada des del 2014- tornarà a posar en marxa la maquinària, ara ja, com una sucursal més de la valenciana Hinojosa, que la va adquirir ara fa un any.

hinojosa
La nau ja està completament acabada. Google Maps

Serà un inici de prova fins a l’1 de setembre per poder produir a plenitud a partir del 2017. Hi treballaran entre 40 i 45 persones que s’han estat formant a la planta que Hinojosa té a Alcant.

Més de 200 operaris han estat fent una profunda reforma de la planta els últims mesos -inclosa la construcció d’una depuradora industrial– per adaptar-la al procés de producció d’Hinojosa, que fabrica caixes de cartró.

La intenció de la firma valenciana és entrar material per fabricar paper el 12 o el 13 d’agost i posar-ho tot en marxa el dia 16. El director de la planta de Sarrià, Manuel Orero, diu que és per verificar que totes les modificacions funcionen correctament i que no compten obtenir el primer paper fins l’1 de setembre i, de qualitat, directament, fins a partir del 2017.

A la planta, que produirà 90.000 tones de paper per altres seus de la companyia, hi treballaran entre 40 i 45 persones. Algunes havien format part de la plantilla de l’antiga Torras -que va acabar tancant el 2014 quan ja formava part de la italiana Lecta- i altres han estat  contractats de nou.

Orero ha explicat que hi ha gent amb experiència acumulada i altres que comencen gairebé de zero i que la plantilla definitiva no quedarà completament definida fins a final d’any. Tots aquests treballadors han estat fent un mínim de dues setmanes de formació a la planta d’Hinojosa a Alcant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s