Girona 1 Mirandés 1 | Quan no és un all és una ceba

Això segueix sense xutar. Cert és que avui el Girona mereixia guanyar però, altre cop, els tres punts s’han escapat pagant car un error quan l’equip mirava més a camp contrari que a la seva esquena. És una sangia i Machín està començant a perdre els nervis. Com els aficionats, per altra banda. Avui, ni eren molts ni han animat incondicionalment… la desesperació s’ha anat apoderant d’ells i, diria, s’ha perdut aquella màgia que els portava a confiar en l’equip encara que anessin mal dades. Només un solista els abstreu; Borja García. El seu golàs no ha tingut recompensa plena. Paciència.

640x360_22220857gir-mir-415

GIRONA 1: Bounou, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Cifu, Pons, Coris (Saúl 77’), Portu, Borja García, Cristian Herrera (Eloi 72’) i Sandaza (Longo 68’)

MIRANDÉS 1: Sergio Pérez, C.Moreno, Fran Cruz, Aurtenetxe, Eguaras (Ruper 33’), Kijera, Provencio, Sangalli, Abdón (Bustos 59’), Néstor i Pedro Martín (Guarrotxena 53’)

GOLS:  1-0 Borja García 54’ | 1-1 Aurtenetxe 84’

ÀRBITRE: Figueroa Vázquez.

ESPECTADORS:3.588.

La primera part ha estat fluixota. El Girona hi ha posat molta voluntat i empenta, ha aconseguit que es jugués més al camp del Mirandés però tampoc es pot dir que hagi posat el conjunt visitant entre l’espasa i la paret.

Cristian ha rematat fluix amb el cap una pilota centrada per Cifu que estava en millor disposició de rematar Sandaza (3’), Alcalá no ha sabut resoldre un enviament de Portu en una segona jugada d’un córner (18’), un defensa ha desviat un xut de Cristian després d’un teva meva a dins de l’àrea amb Sandaza (23’) i una rematada arronsant el coll de Coris després d’un excel·lent enviament de Portu (32’)… i poca cosa més. Molta rauxa i poca precisió.

El Mirandés s’ha defensat amb ordre i també s’ha prodigat (menys), sobretot pel costat esquerre, on Abdón i Pedro Martín han connectat. Però, com el Girona, tampoc ha posat la por al cos a Montilivi. Eguaràs ha deixat estès Juanpe amb un cacau des de fora de l’àrea (11’), Néstor (20’) ha rematat de cap per sobre del travesser, completament sol, en una falta lateral treta per Abdón i Pedro Martín ha intentat sorprendre Bounou (24’) amb un xut amb rosca des del vèrtex de l’àrea que el porter ha resolt amb solvència.

La segona part ha estat una altra cosa. El Girona ha sortit activat i Borja García ha posat el partit potes amunt amb un xut precís des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escuadra (53′).

En ple suflé post-gol, Sandaza ha provat fortuna amb dos xuts; un ha sortit fregant el pal (54′) i l’altre, després d’una bona maniobra a dins de l’àrea, ha acabat a les mans del porter (56′).

El tècnic visitant estava a punt de treure el seu punta referent abans d’encaixar el gol i no ha variat el pla. Primer ha tret Pedro Martín per donar entrada a Guarrotxena i, poc després, ha fet entrar Bustos en el lloc d’Abdón. L’objectiu era intentar agafar el Girona a la contra quan els de Machín s’aboquessin per buscar el 2-0… i ha acabat passant.

Aurtenetxe -incorporat a l’atac després d’un córner- ha rebut una passada a l’esquena de la defensa de Rúper després d’una pèrdua local en la sortida de pilota i ha definit com un autèntic ‘9’. Era el 84′ i el més greu del cas és que el Girona encara no feia ni 10 minuts que havia tingut dues opcions clares per fer el 2-0.

Als 75′, Portu havia etzibat un bon xut en cursa que Sergio Pérez ha desviat a córner i, dos minuts més tard, Longo ha rematat fora a porta buida després d’una bona assistència de Cifu.

El gol visitant ha deixat planxat el poc públic que hi havia a Montilivi i condemna el Girona a seguir alimentant les seves pitjors estadístiques. Segueix sense aconseguir tancar un partit a zero, només ha guanyat 1 partit de 6, suma 2 punts de 12 possibles… i acumulant dubtes.