Melmelada de La Selva a Bèlgica i Holanda

Els belgues, holandesos i luxemburguesos ja poden menjar les melmelades ecològiques de Can Moragues. La Fundació Emys hi ha enviat la primera remesa fa poc. El projecte que van engegar fa gairebé dos anys amb la fundació Astres ja dóna feina a 5 agricultors i 3 persones amb discapacitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Són tres persones a l’obrador i 5 agricultors conreant el producte amb el que elaboren entre 25.000 i 30.000 pots de melmelada ecològica a l’any que es ven a 80 botigues de Catalunya (també estan a El Corte Inglés) i, des de fa poc, també a Bèlgica, Holanda i Luxemburg.

El director de la fundació Emys, Marc Vilahur, diu que ja han enviat la primera remesa i creu que, a mesura que vagin consolidant els canals de venda, el marge de creixement és important perquè el producte i els valors (qualitat +societat +medi ambient) que porta associat casen bé amb les pautes de consum europees.

Vilahur diu que seran completament autosuficients quan doblin la producció, cosa que esperen fer a finals de 2017.

Ara mateix hi ha melmelada ecològica Can Moragues de figues amb ratafia, de pera amb menta, de tomàquet amb farigola i de poma amb canyella.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s