El repartiment de paquets en tricicle; consolidat

El servei de repartiment de paquets en bicicleta pel barri vell de Girona està sent tot un èxit i evoluciona més ràpid del que preveien els seus impulsors; Càritas i Ecosol. En 7 mesos ja han contractat el doble de persones que tenien previst pel primer any de funcionament. Actualment tenen 6 treballadors i 5 vehicles i han arribat a la xifra de 400 paquets al dia.

img_20160428_123124
Els tricicles ja han augmentat el seu radi d’acció

El primer tricicle que va començar a repartir paquets pel barri vell de Girona va començar a finals d’abril i en només 7 mesos de funcionament ja es pot parlar d’èxit total.

La gerent d’Ecosol, Anna Güell, diu que ara mateix ja tenen 6 treballadors contractats que esperen “consolidar durant el 2017”. 3 van amb tricicle, 2 amb bicicleta arrossegant un carro i hi ha una sisena persona de suport que va a peu. I la idea és ja no anar enrera.

També han augmentat el nombre d’empreses per les que reparteixen. Seur s’ha sumat a ACM i DHL i, segons Güell, estan parlant amb altres empreses. Això fa que, en aquests moments, es reparteixin una mitjana de 400 paquets diaris i que el servei s’estigui consolidant “més ràpid” del que tenien previst.

No només han augmentat en volum sinó en radi d’acció. A part de repartir pel Barri Vell, ara també ho fan per la zona de la Devesa, l’eixample i Sant Narcís.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s